Saturday, September 10, 2016

Kyodogakusha Shintoku Farm 共働学舎新得農場


Visit the Kyodogakusha Shintoku Farm and learn more about the Camembert cheese "Sakura" which won the gold medal at the Mountain Cheese Olympics in 2004 and again in 2007! Visitors should take advantage and make advance reservations for the "Butter Hand Making" and "Cheese Hand Making" experience. Try the various seasonal cuisines which uses the farm`s cheese cuisines and dairy products at Mintaru.


今回ご紹介するのは、北海道十勝、新得町の大地に営んでいる『共働学舎新得農場』。
自然のエネルギーの流れに忠実であることを大切に、新得の大地でチーズを中心とした乳製品を生産しています。アイヌ語で「広場」を意味する「ミンタル」カフェではチーズなどの販売やチーズ料理を提供しており、学舎の集大成の発表の場であったり、交流の場でもあります。併設されている「カリンパニ」では予約制でチーズやバターの手作り体験がお楽しみ頂けます!是非お立ち寄りください!




9-1 Aza-Shintoku, Shintoku-cho, Kamikawa-gun, Hokkaido 081-0038
Tel: +81-(0)156-69-5600
Business Hours & Holiday: Opens 7 days a week


 共働学舎新得農場
〒081-0038 北海道上川郡新得町字新得9-1
 電話番号: 0156-69-5600
 無休

http://www.kyodogakusha.org/





季節限定商品『さくら』



カッティング

熟成

「ミンタル」カフェ


牛乳山ソフトクリーム

共働学舎交流センター


様々な生い立ちや個性を持つ農場のメンバー




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